Dacia Sandero Stepway: Holle (blik) klank bij sluiten voordeuren

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 1500dci

Beste forumleden,

Onlangs een dacia sandero stepway gekocht. Het volgende dat me opvalt is dat wanneer ik de voordeuren dicht sla, gaat dit gepaard met een hol, blikkerig geluid. Als ik aan de buitenkant van onder, op de deur klop, hoor ik dit blikkerig geluid ook. Is er nog een dacia rijder die dit herkent. Onze Lodgy heeft dit probleem echter niet, dus ik kan niet zeggen dat dit typisch dacia is. Maar misschien wel van de sandero stepway..

Alvast bedankt voor de reacties
Mvg, Sabri

astrake1700dti

Geplaatst door astrake1700dti (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

4 Reacties

4 jaar geleden - ferdinand

Hebben alle deuren dat?
ferry

4 jaar geleden - kaleido 1

Deur panelen demonteren en kijken of er wat los zit , is dit niet het geval een antidreun matje aan de binnenkant op de buitenplaat plakken , ben je er van af.

4 jaar geleden - astrake1700dti

Mijn excuses voor het late antwoord. De oplossing is inderdaad een antidreun matje plaatsen aan de binnenkant van de deuren. Heb er voor rondgebreid, 80 euro per deur. Ga binnenkort hiervoor een afspraak maken.

Bedankt om mee te denken
Sabri

4 jaar geleden - astrake1700dti

rond gebeld...moest het zijn

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Dacia Sandero of stel zelf een nieuwe vraag.