Dacia Sandero Stepway 2011: Voorgloeiprobleem?

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 2

Beste forumleden,

Onze Dacia Sandero stepway (recent aangekocht, tweedehands) lijkt me toch niet te starten hoe dat het moet bij koude temperaturen. Onlangs groot onderhoud gedaan, bougies uitgemeten (allemaal in orde). Auto uitgelezen en de foutcode, voorgloei eenheid kwam er op te staan. Weet er iemand misschien wat er bedoeld wordt met voorgloei eenheid? Bij koude start brandt het voorgloeilampje op het dashboard zoals het hoort en gaat ook uit zoals het hoort. Echter wanneer de motor warm gereden is, doet het lampje net hetzelfde wanneer er met een warme motor wordt gestart. Bij mijn Dacia lodgy is dit niet het geval wanneer de motor warm is. Hoort dit zo bij de Sandero?Ook had ik graag geweten van andere Dacia rijders of dat het normaal is dat wanneer de wagen op bedrijfstemperatuur komt dat er maar 2 blokjes op de temperatuurmeter branden..

Bedankt alvast

astrake1700dti

Geplaatst door astrake1700dti (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Dacia Sandero? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

astrake1700dti (0), 4 jaar geleden

Nog even vermelden.. koelvloeistofniveau is ok, kachel wordt heel goed warm.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Dacia Sandero of stel zelf een nieuwe vraag.