Dacia SANDERO 2013: versnellingspook

Bouwjaar: 2013

Sinds kort hapert de versnellingspook bij het schakelen van 2 naar 3. Ik denk dat het probleem zit in de verbinding tussen bak en pook. Mijn vraag, hoe kom ik bij het stangenstelsel. Ik heb het ide dat de middenconsole eraf moet, maar hoe. Iemand een ide??of mogelijk bekend met bovenstaande. Auto heeft 75.000 km op de teller.

Beve

Geplaatst door Beve (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Dacia Sandero? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (1355) PRO, 4 jaar geleden

Systeem werkt met kabels , bovenop de bak zitten de verbindingen , je zou daar eens kunnen kijken.

Problemcar Hulplijn (0) PRO, 4 jaar geleden

Beste topicstarter, fijn dat u gebruik heeft gemaakt van ons forum. Heeft u de oplossing inmiddels gevonden? Dan wordt het gewaardeerd als u dit terugkoppelt in dit topic.

Mvg,
De Problemcar Hulplijn

Beve (0), 4 jaar geleden

Ben zelf een tijdje uit de roulatie geweest vandaar de late reactie. Ik heb alles voor zover mogelijk nagelopen, denk dat het probleem in het gedeelte onder de pook zit. Ik durf dat niet los te halen omdat ik er geen zicht op heb hoe dat precies in elkaar zit. Voorlopig laat ik het maar zo als het is.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Dacia Sandero of stel zelf een nieuwe vraag.