Dacia Dokker 2016: multiriem vervangen dacia dokker

Bouwjaar: 2016, Brandstof: Benzine, Motorcode: H4M D7, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 75

Ik heb een: Vraag
Met betrekking tot: Hoe de multiriem vervangen
Ik wil de multiriem van mijn dacia dokker vervangen maar nu is mijn vraag waar zit de spanner zit deze op een van de rollen ? ( zelf zie ik geen spanner zitten ) zoja hoe maak ik deze spanning vrij, zelf heb ik op internet aan het zoeken geweest maar niet kunnen vinden onder dacia dokker , weet iemand in welke auto,s deze motoren gebruikt zijn dan kan ik verder zoeken

Merk: Dacia Dokker 1.6
Type: 1,6
Bouwjaar: 2016
Brandstof: benzine
Motorvermogen: 1.6 75 kw 102pk

rinus dirriks

Geplaatst door rinus dirriks (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Dacia DOKKER? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Jeraevers (10), 1 jaar geleden

Het is de 1.6 SCe van Renault. Deze hebben een elastische riem zonder spanner. Er bestaat waarschijnlijk speciaal gereedschap voor maar met een grote schroevendraaier en voorzichtigheid kun je zo de oude er af wippen terwijl je handmatig de motor rond draait en de nieuwe er op dezelfde manier weer over draaien.

rinus dirriks (0), 1 jaar geleden

Bedankt voor de reactie het is inderdaad gelukt zonder speciale gereedschap een wel aan Geschäft maar niet gebruikt een schroevendraaier was de oplossing

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Dacia DOKKER of stel zelf een nieuwe vraag.