Dacia Dokker 2016: Radio houd geheugen niet vast

Bouwjaar: 2016, Brandstof: Benzine, Motorcode: H4M D7, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 75

radio houd zijn geheugen niet vast ,nu weet ik dat dat de gele draad is deze zou altijd 12 volt moeten leveren ook als het contact uitstaat ,maar bij mij staat er hellemaal geen stroom op kan het een zekering zijn zoja welke ? in de handleiding kan ik niet vinden welke zekering dat zou moeten zijn , ook alle zekeringen na gekeken maar kan niets vinden

rinus dirriks

Geplaatst door rinus dirriks (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Dacia DOKKER? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

rinus dirriks (0), 1 jaar geleden

Geen reactie is er niemand die het weet of het met een zekering teaken heeft

frankst (0), 1 jaar geleden

De zekering van de radio of MediaNav is een 7,5A op de 4e rij, helemaal rechts (dus in jouw geval net achter dat extra bijgemaakte kabeltje.
Ik weet niet honderd procent zeker of er nog via een twee groep spanning naar de radio gaat maar ik dacht eigenlijk van niet. Als het goed is split de bekabeling vanaf die 7,5A zich gewoon op, de ene loopt via het contactslot naar de radio en de ander loopt er rechtstreeks heen.

frankst (0), 1 jaar geleden

Nog even een vraag, de binnenverlichting (aan het plafond) werkt gewoon? Het zou kunnen dat de back-up van de radio via die groep loopt.

frankst (0), 1 jaar geleden

Even contact gehad met een kennis van me. Rechts van de twee blauwe relais is ook nog een rijtje met drie à vier zekeringen boven elkaar, hij denkt tamelijk zeker te weten dat de back-up voeding via de tweede (van boven gerekend) 15A zekering loopt die op dat rijtje rechts van de relais zit.

rinus dirriks (0), 1 jaar geleden

bedankt voor de reactie ik ga het bekijken en ik laat het even weten

rinus dirriks (0), 1 jaar geleden

Probleem opgelost was inderdaad de 15amp zekering wat wel vreemd is dat er een heet andere beschrijving in het boekje staat iets van uitlees??????? Ben het even kwijt maar daar zou ik het nooit inspelen maar is nu opgelost

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Dacia DOKKER of stel zelf een nieuwe vraag.