Dacia Sandero Stepway 2012: rechterpinker

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld

Ik liet een trekhaak installeren op mijn Dacia, maar eenmaal die geïnstalleerd was liepen we tegen een eigenaardig probleem. ik weet ook niet of het ene met het andere te maken heeft.

Als ik mijn rechter richtingsaanwijzer wil gebruiken doet hij het niet, ook geen snel klikkend geluid in de wagen, gewoon dood. De rechter richtingaanwijzer doet het perfect een ook mijn 4 pinkers ingeval van alarm . Er werd reeds gekeken en uitgemeten, maar het enige wat ze krijgen als melding is geen voeding op richtingsaanwijzers, terwijl de linker het wel doen en de 4 pinkers ook. Iemand een idee wat het probleem zou kunnen zijn en hoe het op te lossen valt?

Dank U
P

tismacfan

Geplaatst door tismacfan , lid sinds 2 jaar geleden

3 Reacties

kaleido 1 PRO, 2 jaar geleden

Op de auto doet alles het wel ?

tismacfan, 2 jaar geleden

ja voor de rest werkt alles, alleen de rechterpinker voor en achter doen het niet, maar als ik de 4 pinkers aanzet doen ze het alle 4. Zeer eigenaardig vind ik het allemaal

willyvan PRO, 2 jaar geleden

resetten uch al geprobeerd met de clip testkast van renault

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Dacia Sandero of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.