Dacia Sandero Stepway 2012: rechterpinker

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld

Ik liet een trekhaak installeren op mijn Dacia, maar eenmaal die geïnstalleerd was liepen we tegen een eigenaardig probleem. ik weet ook niet of het ene met het andere te maken heeft.

Als ik mijn rechter richtingsaanwijzer wil gebruiken doet hij het niet, ook geen snel klikkend geluid in de wagen, gewoon dood. De rechter richtingaanwijzer doet het perfect een ook mijn 4 pinkers ingeval van alarm . Er werd reeds gekeken en uitgemeten, maar het enige wat ze krijgen als melding is geen voeding op richtingsaanwijzers, terwijl de linker het wel doen en de 4 pinkers ook. Iemand een idee wat het probleem zou kunnen zijn en hoe het op te lossen valt?

Dank U
P

tismacfan

Geplaatst door tismacfan (0) , lid sinds 3 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Dacia Sandero? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (290) PRO, 3 jaar geleden

Op de auto doet alles het wel ?

tismacfan (0), 3 jaar geleden

ja voor de rest werkt alles, alleen de rechterpinker voor en achter doen het niet, maar als ik de 4 pinkers aanzet doen ze het alle 4. Zeer eigenaardig vind ik het allemaal

willyvan (0) PRO, 3 jaar geleden

resetten uch al geprobeerd met de clip testkast van renault

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Dacia Sandero of stel zelf een nieuwe vraag.