Dacia DUSTER 2011: rode lamp STOP ENGINE

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1500, Vermogen (kw): 66

gegroet allemaal , mijn dacia duster 1.5 90 pk 2011 met 140000 klm telkens na dat ik al even op de snelweg zit en de temperatuur 4 strepen heeft gehaald , das dus na even op de snelweg ste rijden haald het 4 strepen want gewoon in de stad of tot 90 klm/h in de buurt haald het nooit meer dan 4 strepen dus blijft op 2 strepen , Dus als ik 12O klm/h de hele tijd rijd en eens en de toeren op 3000 zitten komt er STOP ENGINE lamp aan te staan en als ik een beetje gas los laat onder 3000 toeren juist iets minder dan 120 klm/h dan gaat het uit en kan ik blijven rijden zonder probleem ,En hij trekt alltijd even goed op ook al gaat deze lamp aan ik vindt geen mankementen en ook aan de comp uitgelezen zien ze geen fouten in 3 verschillende garages, , Weet iemand wat er aan de hand kan zijn ?

Miklo Panes

Geplaatst door Miklo Panes , lid sinds 2 maanden geleden

5 Reacties

oldford PRO, 2 maanden geleden

Is een van die garages een Dacia dealer?

Miklo Panes, 2 maanden geleden

jaja eentje er van en een is citroen en de andere renault

Problemcar Hulplijn PRO, 4 weken geleden

Denk dat je radiateur te weinig koelt. ( Lamellen verstopt of zo. Wat doet hij als je hem een tijd stationair laat draaien? Springt de fan aan en wat doet de temperatuur dan?

Miklo Panes, 4 weken geleden

ja dat moet ik eens zien want ik heb hem well laten draaien en de fan springt aan maar wat moet ik eigenlijk verwachten of zo , moet het dan koelen of juist niks ? en alvast heel erg bedangt want das well een logische reden als het dat zou zijn ,, ik ga het nu testen grtz gino

Miklo Panes, 4 weken geleden

ja ik heb net getest maar het is best well koud en ik heb even warm gereden en nu heb ik 4 strepen dus hetzelfde als op de snelweg maar de ventilator gaat nu nog niet aan ; is dus nog niet warm genoeg , maar wat zou ik in t oog moeten houden of hoe zie ik of de radiaor water goed cirkuleerd ???

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Dacia DUSTER of stel zelf een nieuwe vraag.