Dacia Logan MCV 2016: spiegels

Bouwjaar: 2016, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: H4B B4, Motorinhoud (cc): 900, Vermogen (kw): 66

Hallo allemaal. Een van de grootste "veiligheids" ergenissen aan deze auto is het verschil in beeld tussen de binnen en buitenspiegels. In de buitenspiegels zijn de achteropkomende voertuigen altijd verder weg. Dit geeft altijd verwarring als je je voorganger wilt inhalen ( snel van een naar de andere spiegel kijken) en daarbij de snelheid moet inschatten van de achteropkomende voertuigen. Wie heeft dezelfde ervaring en een oplossing en leverancier hiervoor?
Bedankt voor jullie info.

wvs127

Geplaatst door wvs127 (0) , lid sinds 3 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Dacia LOGAN? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Beunhaas (510) PRO, 1 jaar geleden

Tja , de buitenspiegels zijn kennelijk iets bol om een relatief breed gezichtsveld te geven.
Met een vlakke spiegel heb je hetzelfde beeld als een (vlakke) binnenspiegel.
Wordt zelf wat knutselen denk ik zo...

wvs127 (0), 1 jaar geleden

Hallo allemaal, nee ik heb nog geen oplossing hiervoor. Zal mij eerst moeten toeleggen hoe ik de spiegel kan openmaken en de spiegel van het draaipunt losmaken. Moet ook zien iemand te vinden welke een stuk spiegel in dezelfde vorm te snijden. Sta open voor oplossingen of andere info.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Dacia LOGAN of stel zelf een nieuwe vraag.