Daihatsu Sirion: beslagen ramen

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3 sport

De ramen zijn vaak beslagen, ondanks dat de airco aanstaat en de aanjager op stand 3 of 4 staat. Dit is ook irritant, want het maakt behoorlijk lawaai. Het maakt niet uit of je alleen of met meerdere personen in de auto zit. Volgens de dealer ligt dit aan de capaciteit van de airco. Ik heb ook nog een golf met climatronic en deze heeft er nooit last van. Wie weet wat de oorzaak zou kunnen zijn.

jaapvanhuis

Geplaatst door jaapvanhuis (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Sirion? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Hans4040 (325) PRO, 14 jaar geleden

Condens afvoer controleren op verstopping, interieurfilter controleren op vuil/vocht.

TheoStek (0) PRO, 14 jaar geleden

Idd dat is al voornaam om naar te kijken wat Hans zegt.

Wat de dealer zegt zou ik omschrijven als effe snel iets zeggen zijn we er vanaf, of de installatie moet te weinig koudemiddel hebben.
Toch ook niet vergeten om te kontroleren of uberhaupt de airco wel werkt! en de standen van schakel/schuif regelaars kontroleren?

Gebeurt vaker dat recycle stand op staat zonder dat men er erg in heeft

rmc (0), 14 jaar geleden

Er zijn extra ventilatie kleppen voor er zitten er al 2 links achter de achter bumper en rechts kunnen er ook 2 geplaatst worden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Sirion of stel zelf een nieuwe vraag.