Daihatsu Charade: bevestiging electrisch verstelbare linkerbuitenspiegel

Bouwjaar: 1990, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1300

Hallo,

Ik moet de elektrisch verstelbare linkerbuitenspiegel vervangen van onze Daihatsu Charade uit oktober 1990. Probleem is dat ik dat ding er niet af krijg: ik kijk blijkbaar over een bepaald bevestigingspunt van die spiegel heen.

Aan de binnenzijde van het portier zijn achter het afdekplaatje 2 boutjes zichtbaar. Als ik die loshaal, komt de spiegel wel losser maar er niet af. Ik heb al gezocht naar die derde bout maar kan hem niet vinden (niet achter de bekleding, niet in de ruitsponning na het verwijderen van de raamrubbers). Enig wat ik nog kan bedenken is dat die bout in de holte van de portier zit (achter de bekleding), aan de onderzijde van het bevestigingspunt van de spiegel.....of zie ik het verkeerd en kijk ik echt helemaal over die laatste bout heen ?

Twee: zijn alle electrisch verstelbare spiegels met 2 en 3 bevestigingsbouten naar binnen van die Daihatsu's gelijk, of zit daar nog verschil in ? Bij een autodemontagebedrijf hadden ze nl. een elektrisch verstelbare spiegel met 3 bevestigingspunten naar binnen toe, en kan ik die gebruiken ?

Met dank !

Gr, Ben

bcty01

Geplaatst door bcty01 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Charade? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Wauter (0) PRO, 17 jaar geleden

Zit idd met 3 moeren vast, goed kijken!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Charade of stel zelf een nieuwe vraag.