Daihatsu Move: bougiekabel

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 850

hallo, bij het vernieuwen van nieuwe bougies, trok ik de kabel los van de rubberen bougiedop, en nee, ik trok niet aan de kabel. op de bougie bleef een lange staaf zitten die in de rubberen dop hoort. ik heb de staaf op de nw. bougie aangebracht en daarover de r.dop en goed aangedrukt. bij proefrit liep hij goed. kan ik hiermee doorrijden, of moet ik toch maar een nw. kabel aanschaffen ? moet ik dan een originele kabel aanschaffen - dit zijn hele dunne kabels - of kan ik bij de autoshop , als ze niet de dunne hebben, een dikke kabel kopen? b.v.d. m.v.g. jan

j.j.schiphuis

Geplaatst door j.j.schiphuis (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Move? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Mausx (0), 14 jaar geleden

de bougiekabels zul je toch wel moeten vervangen om schade aan de rest van de ontsteking te voorkomen.

je kunt ze meestal wel bij de autoshop krijgen maar het moeten wel de goeie zijn die voor deze auto geschikt zijn. anders word het toch bestellen bij de dealer.

j.j.schiphuis (0), 14 jaar geleden

hallo maurice, heb de kabels vervangen, wat alleen als set werd verkocht. bedankt voor je reactie. mvg. jan

Mausx (0), 14 jaar geleden

Bedankt voor de feedback.

gr, maurice

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Move of stel zelf een nieuwe vraag.