Daihatsu Cuore: cuore uit 91, stottert erg en slaat steeds uit

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorcode: 850

Hallo allemaal,

kan iemand mij aub helpen ??? ik heb sinds een paar maanden een cuore waarvan ik dacht dat hij goed was , maar sinds een paar maanden bigint hij raar te doen,
als ik bijv van mijnwerk naar huis rijdt ( half uurtje rijden ofzo) en ik ga boodschappen doen dan kom ik na een half uurtje terug dan rij ik weg en dan begint hij eigenlijkbest wel snel heel erg te stotteren / stoten.. en elke keer als ik moet remmen of gas terug moet geven dan slaat hij uit...en dat doet hij de ene keer langer dan de andere keer soms blijft hij het in 1x weer gewoon doen echt raar allemaal.
nu ben ik bij een diahatsu dealer geweest en die vertelde me dat het niet meer te maken is , dat het te maken heeft met de caberateur ??
ik hoop dat er iemand is die mij kan helpen?????

Alvast heel hartelijkl bedankt

Miranda

miranda`tje

Geplaatst door miranda`tje (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Cuore? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Ridoah (0), 14 jaar geleden

Ik heb namelijk het zelfde probleem alleen bij mij slaat hij niet af. wat ik van een vriend heb vernomen is dat ik naar de uitlaat moetkijken of deze niet verstopt zet. Ik heb het nog niet geprobeerd.

daandc (0) PRO, 14 jaar geleden

Wat was de verklaring dan dat ie niet te maken was ?

Versleten caburateur ?



grt daan

miranda`tje (0), 14 jaar geleden

ik ga hem maandag nar de garage brengen en dan lat ik het nog wel weten

Theddy (0), 14 jaar geleden

Dikwijls maken de (groene)stekkertjes van de bedrading rondom de carborateur geen goed kontakt, waardoor hij onregelmatig gaat lopen, b.v. bij stationair "galopperen" (afwisselend langzaam en hard lopen).
Ook houdt hij dan veel in.
Trek ze allemaal eens los en druk ze daarna weer goed vast.

Theo

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Cuore of stel zelf een nieuwe vraag.