Daihatsu Cuore: Cuore wil niet meer

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 850cc

Wie is bekend met de volgend probleem? Cuore (L201) heeft zoineens startproblemen en wil niet meer stationair lopen. Nadat ik de gehele ontsteking gecontroleerd had, was ik overtuigd dat de carburateur de boosdoener was.
Ander carburateur vd sloop gehaald en monteren. Een keer starten en hij liep als een naaimachine, opgelost dacht ik en ging volle moed een proefrit maken. Na ca 15km begon hij steeds beroerder te lopen en pruttelend kwam ik weer thuis. Nu wil hij niet meer stationair lopen en je moet hem echt vol gas starten en gas erop houden anders slaat hij af. Wie weet raad?? mvgr Harold
Ik heb inmiddels de brandstof toevoer gecontroleerd en hij brengt brandstof als een grote maar inmiddels is er een ander carburateur gemonteerd maar lopen ho maar!! Om eerlijk te zijn word ik er een beetje moedeloos van mvgr Harold

hluchjenbroers

Geplaatst door hluchjenbroers (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Cuore? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

CARS&MOTORS (0) PRO, 16 jaar geleden

effe op zoeken
merk
type
en dan je probleem
is al meer over geschreven
moet dacht ik een draad om gelegd of zo

Michel vd Hoek (0), 16 jaar geleden

Het kan ook dat er vuil in je tank zit, heb ik ook gehad. Probeer eens de toevoerleiding (de leiding zit aan het metalen pijpje aan de kant van de luchtinlaat) terugblazen.
Als het probleem dan tijdelijk is opgelost kun je proberen het met reiniger op te lossen (b.v. van wijns)

succes, michel

CARS&MOTORS (0) PRO, 16 jaar geleden

wat te denken van een nieuw fuel filter
een potje wijns is geen stofzuiger die t vuil uit je tank haalt

hluchjenbroers (0), 16 jaar geleden

MH, zie toevoeging eerste bericht.Wie het weet mag het zeggen. mvgr harold

anoniem-1573996169 (0), 16 jaar geleden

maak die carburator maar eens goed schoon als hij loopt moet je eens effe bij lopende motor flink gas geven je hand er boven opleggen zodat hij goed vacuum trekt en weer eraf zodat hij nog net blijft lopen anders start hij moeilijk een paar keer herhalen dus flink gas je hand erop dat hij goed afsluit en als hij bijna helemaal terug in zijn toeren is gevallen hand eraf en gas geven misschien dat er een vuil inzit,en even uit elkaar halen alle gaatjes en sproeiers goed schoonmaken niet aan je afstellingen komen anders blijf je dadelijk zoeken nog eens iets blijft je choke er niet opzitten???

hluchjenbroers (0), 9 jaar geleden

Hallo, probleem is niet door mij opgelost, heb auto verkocht met probleem. Topic kan gesloten worden en bedankt voor het meedenken. H Luchjenbroers

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Cuore of stel zelf een nieuwe vraag.