Daihatsu Charade: cylinderkop

Bouwjaar: 1988

Ik rijdt nu vier jaar Charade, het zijn zuinige autootjes maar ik heb zowat ieder jaar motorpech, of een scheur in de kop, of een lekke koppakking. Een slokje olie lusten ze ook wel maar dat vind ik niet erg. Het zijn wel oude wrakken vanzelf maar ik rijdt erg rustig. Ik heb nu twee Charades, als de ene stuk is gebruik ik zolang de andere. En als die weer klaar is ga ik er alvast vanuit dat de andere binnenkort weer kapot gaat. Zijn het dan echt zulke waardeloze motortjes? Is er een manier om het te voorkomen? Of zijn motoren van jongere datum beter? Reakties stel ik zeer op prijs!

driecylinder

Geplaatst door driecylinder (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Charade? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Butsman (0), 18 jaar geleden

Opzich geen problemen mee. Klepsteelrubbers zijn wel kwalitatief wat slechter van die dingen, en dan gaat hij olie gebruiken. Maar 1988 is natuurlijk wel even geleden...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Charade of stel zelf een nieuwe vraag.