Daihatsu Cuore: Daihatsu cuore 2001

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 107

Hallo

Hier in de werkplaats hebben we een cuor van 2001 staan waarvan de nokkenasversteller het niet doet en de koelvin niet aanslaat.
nokkenasversteller zit er nieuw in en ook goed.de oliedrukregelaar regel hem niet onbelast komt er eerst een spanning van 14 v op en na 10 sec gaat ie terug na 1,5 v .belast doet ie helemaal niks . ook houd de motor in op toeren .

iemand een soortgelijk iets meegemaakt ?want we zitten even op een dood spoor

hij geeft ook de storing willekeurige overslag

Dols

Geplaatst door Dols (0) PRO , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Cuore? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Vutter1 (0) PRO, 11 jaar geleden

Eerst de vraag of bij démontage van het tweedelige nokkenastandwiel de beide delen met een m5 boutje zijn vastgezet t.o.v. elkaar.Dan is de vraag of bij montage de tandwielen dit volgens voorschrift van Daihatsu is gebeurd. Na montage staan de merktekens namelijk NIET tegenover elkaar. Twijfel je, probeer dan of je bij een dealer inzage kan krijgen in het werkplaatshandboek.
Succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Cuore of stel zelf een nieuwe vraag.