Daihatsu Feroza: daihatsu feroza motor loopt niet

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 injectie

ik heb een daihatsu feroza gekocht deze auto heeft een tijdtje stil gestaan bij voorige eigenaar . probleem is niet genoeg benzine naar verbanding kamer . we dachten brandstof pomp of filter versopt . ik heb pomp vervangen maar geen nieuwe. gebruikte ik hoor pomp werken benzine tot aan filter van filter naar injectie ook aanweizig , maar als ik start moet ik gas pedal in trappen tot aan bodem .dan loopt heel zacht als of niet genoeg benzine krijgt . en daarna slaat uit . wie weet waar moet ik gaan zoeken . en wat kan deze oorzak zijn ik hoop iemand die mijn kan helpen met deze probleem hoop los . dank je alvast en tot ziens

isma

Geplaatst door isma (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Feroza? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

daandc (0) PRO, 14 jaar geleden

Je had de pomp vervangen zei je maar ook het filter? deze kost de wereld niet .

Wat ik zou doen als je de mogelijkheid hebt om eens te meten wat de brandstofdruk is .

Weet je zeker of de pomp goed is .

Daihatsu gebruikte volgens mij in 93 al multipoint injectie dus kijk ook eens of de inspuit ventielen goed werken .

Kijk eens of ze openen en het inspuitpatroon juist is (gedemonteerd) moet zijn een fijne verneveling zijn van een paar 30 a34 cc zijn per 15 sec .

Anders bij single point heb je maar een ventiel inwendig in de carburateur, want dat is niet meer dan een elektronische gerelgelde carburateur.

Ik denk zelf aan vervuiling in het brandstof systeem door lange stilstand gebruik desnoods een goed systeemreiniger.

Wat betreft de brandstof druk kun je eventjes vragen bij een dai dealer.

isma (0), 14 jaar geleden

gevonden zo kom ik aan oplossing iemand vertel me hij zelf ervaren .bout van krukaspoli gaat van zelf los en loopt van tijd af . dat heeft iemand me gemaakt hij zei kijk eerst hier na inderdaat was zelfde probleem . bout is los geraakt en tandwiel spie kapot dus iets van tijd af daarom wil niet normaal lopen die heb ik vervangen hij start gelijk alleen nu schommelt met stationair . mischien heeft te maken met temperatuur of valse lucht ik weet nog niet waar moet zoeken . als ik wat weet plaats ik topic mocht iemand weten mag ook hier platsen is voor me minder moeite . dank je al vast

manabike (0), 13 jaar geleden

koppakking........

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Feroza of stel zelf een nieuwe vraag.