Daihatsu Charade: Dimlichten vallen soms uit

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3 TS

Beste mensen ,

Van mijn Charade valt soms plotseling het dimlicht uit ( beide koplampen ) . na een tik tegen de koplampunit gaat de zaak weer werken .
Heb de stekker verbindingen , en massa aansluitingen gecontroleerd en met contactspray bewerkt maar heb af en toe nog steeds dit probleem .
Is dit een bekend euvel en waar moet ik de storing zoeken ??

Robert1955

Geplaatst door Robert1955 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Charade? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

hoogfrequent (0), 16 jaar geleden

In eerste instantie denk ik aan gloeilampje zelf waarvan de gloeispiraal gebroken is maar toch nog contact maakt. Echter als beide lampen tegelijk uitgaan/uitgaan lijkt het op een gezamenlijke aansturing. Relais (als die er op zit? Lichtschakelaar?

Leo65141 (0) PRO, 16 jaar geleden

Wat wel eens voorkomt is de lichtcombischakelaar, ingebranden contacten

Robert1955 (0), 16 jaar geleden

Ok , bedankt voor het reageren jongens , zodra het probleem zich weer voor doet ga ik verder zoeken . Als ik de oorzaak heb vermeld ik het uiteraard op dit forum .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Charade of stel zelf een nieuwe vraag.