Daihatsu Cuore 2007: Draagarm rechts onder - vooras

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: EJ, Motorinhoud (cc): 1000, Vermogen (kw): 43

Op de kogel van de onderste draagarm rechts (vooras) zit speling. De kogel zit gelast aan de draagarm, dus de hele draagarm moet vervangen worden

Klopt het dat er verschil is in de uitvoering van de draagarm tussen Cuore's (van het type dat ik heb (2007, L251 motor, 1.0 liter etc.)) met stuurbekrachtiging en Cuore's zonder stuurbekrachtiging?

Ik heb het idee dat er geen verschil is maar kan iemand dat vanuit zijn professionele kennis bevestigen / ontkennen?

Alvast bedankt!

Cuore2007

Geplaatst door Cuore2007 , lid sinds 4 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Cuore? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

kaleido 1 PRO, 4 maanden geleden

Als ze verschillende onderdeelnrs. hebben zijn ze niet hetzelfde.

Beunhaas PRO, 4 maanden geleden

(quote)
Klopt het dat er verschil is in de uitvoering van de draagarm tussen Cuore's (van het type dat ik heb (2007, L251 motor, 1.0 liter etc.)) met stuurbekrachtiging en Cuore's zonder stuurbekrachtiging?
(quote)

Dat zou heel goed kunnen, ik ken diverse modellen uit het verleden waarbij dat ook zo was (B.V. Peugeot 306)
Heeft je wagentje Stb, dan draagarm erbij zoeken voor auto's MET...

Cuore2007, 4 maanden geleden

Dank 'kaleido 1' en 'Beunhaas' voor jullie snelle reactie.

Is er iemand die 100% zeker weet of de onderdeelnummers verschillen (zie ook de door mij toegevoegde foto voor het juiste type draagarm)?

En zo ja, wat is het onderdeelnummer voor de draagarm rechts onder (vooras)? Mijn auto heeft geen stuurbekrachtiging.

harry4203 PRO, 4 maanden geleden

Ja, die verschillen. voor jou bv de nipparts N4916012

    Dank Harry, die is voor een aantrekkelijke prijs verkrijgbaar. Weet je 100% zeker dat deze past op de versie ZONDER stuurbekrachtiging?

    Ik ben bang me een buil te vallen aan een onderdeel dat uiteindelijk toch niet blijkt te passen. Retourneren en geld terug krijgen van op internet bestelde onderdelen kan en hoop heisa zijn nml.

    Weet je toevallig waar ik zelf kan checken of dat onderdeel inderdaad past op mijn Cuore ZONDER stuurbekrachtiging (op een bepaalde betrouwbare website bijv., en dan bedoel ik niet een site als bijv. Autodoc)? Dat zou me geruststellen. - Cuore2007, 4 maanden geleden

memos PRO, 4 maanden geleden

Partspoint (Brezan) geeft het volgende weer en is van Febi Bilstein en die leveren ze aan garages, zit dus 100% verschil in met en zonder stuurbekrachtiging:zie foto

.

memos PRO, 4 maanden geleden

Geloof dat de foto niet erg duidelijk was, dus hierbij nogmaals

.

harry4203 PRO, 4 maanden geleden

Ik heb op een betrouwbare site gekeken, maar 100% ga je nooit krijgen. Zelfs bij de dealer gaat t wel eens mis met een onderdeel. Wil je dat risico niet lopen, dan moet je em bij de plaatselijke automaterialenzaak kopen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Cuore of stel zelf een nieuwe vraag.