Daihatsu Charade: Draagarmen Daihatsu 1979

Bouwjaar: 1979, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3 cil

Van mijn Daihatsu Charade bjr 1979, zijn de fusees versleten, deze zijn gelast in de draagarm. Deze draagarmen kan ik niet meer kopen. (of weet iemand ze te koop) Wat is een oplossing? Vr. gr. Henk van der Zwart

Healb

Geplaatst door Healb (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Charade? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

Wauter (0) PRO, 17 jaar geleden

Als het goed is zijn ze niet gelast. Bestel bij een grossier van Sidem de 45480 en je bent geholpen. Dit is alleen de fuseekogel die los in de draagarm gemonteerd is.

Healb (0), 17 jaar geleden

Bedankt voor je snelle reactie, maar ze zitten er echt ingelast, het is zeker geen losse kogel. Bij diverse dealers geinformeed. groeten Henk

Healb (0), 17 jaar geleden

Wauter, ter aanvulling van mijn vraag, het is een daihatsu G10, met het ronde zijruitje. Ik heb uit vorige sites begrepen dat je daihatsu monteur geweest was. vr. gr. Henk.

Wauter (0) PRO, 17 jaar geleden

Ja, dat klopt. Maar de G10 heb ik nooit onder handen gehad.
Op www.masterbase.nl (online versie) kwam ik die kogel tegen. Is alleen geen gangbaar item, dus of ie nog ergens op voorraad is...

Healb (0), 17 jaar geleden

Wauter, wat een andere mogelijkheid is, wat dacht je van: fusee er uit slijpen en een fusee er in lassen, iets anders heb ik, denk ik, niet voor handen om het autootje weer door de APK te krijgen of heb jij een beter idee?

Leo65141 (0) PRO, 17 jaar geleden

Welke kant is het?? wij hebben er nog 1 liggen
bel me maar even gr Leo
Telefoon zaak 0174-625066 vragen naar Leo

Healb (0), 17 jaar geleden

De linker is mij aangeboden, nu de rechter nog, wie kan mij daaraan helpen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Charade of stel zelf een nieuwe vraag.