Daihatsu Applause: een veel te hoog verbruik

Bouwjaar: 1993

ik heb een daihatsu applause automaat en de laatste tijd verbruikt hij erg veel en dan praat ik over een gemiddelde van 1/7 tewijl ik toch 1/10 zou moeten halen nu rijd ik wel veel korte stukken maar 1/7 lijkt mij erg veel ik heb onlangs de distributieriem vervangen luchtfilter en boegie,s en de ontsteking afgesteld.wie zou mij een tip kunnen geven waar het aan kan liggen alvast bedankt.

etienne2952

Geplaatst door etienne2952 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Applause? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Wauter (0) PRO, 18 jaar geleden

Ontsteking afgesteld?? Wat wil je daar nu aan afstellen, als het niet los is geweest staat ie gewoon goed hoor. Bij deze auto's kun je zowat van de boutafdruk op aan, heb je geeneens apparatuur nodig. Misschien klepspeling en welke bougies zijn er gebruikt? Loopt ie verder wel goed, niet dat ie een tandje verkeerd staat of zo?

etienne2952 (0), 18 jaar geleden

hij rijd verder perfect ik heb beru ultra-x bougies gebruikt
maar ik geloof dat ik inderdaad de kleppen moet stellen

etienne2952 (0), 18 jaar geleden

de klepspeling bleek in orde maar wat kan het nog meer zijn????

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Applause of stel zelf een nieuwe vraag.