Daihatsu Cuore: Hort en stoot af en toe.

Bouwjaar: 1994

Onze nieuwste aanwinst loopt in principe als een zonnetje. Helaas is het nu een paar keer gebeurt dat hij hort en stoot en er nauwelijks vaart in te krijgen is. Het volgende ritje kan weer heel normaal verlopen.
Eerst dacht ik vocht maar na deze site gezien te hebben (pluim voor deze site) zal er wel iets met de microschakelaars zijn van de carbuarator zijn.
Kan iemand mij dit bevestigen voordat mijn acties tot gevolg hebben dat hij nog alleen maar bokt.

Grobbel

Geplaatst door Grobbel (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Cuore? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

gosse3817 (0) PRO, 18 jaar geleden

Klopt, over deze storing zijn al meerdere topics geschreven.
Even zoeken in dit forum dan krijg je veel info. Succes

Grobbel (0), 18 jaar geleden

Autotje naar de dealer gebracht, kan niets vinden. De draad van de sensor boven de dynamo (temperatuursensor?) ligt wel los, anders loopt ie helemaal slecht.
Maar het horten en stoten komt af en toe nog steeds terug maar bij de dealer loopt ie perfect.

vannelle (0) PRO, 18 jaar geleden

Als je eenvoudig en goedkoop van het probleem af wil moet je op de sloop een caburateur (incl. chokekabel) van een oud(er) model cuore halen en die erop zetten, dan ben je van het probleem af. Overigens heeft Gosse gelijk en staat er veel over dit probleem op Problemcar.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Cuore of stel zelf een nieuwe vraag.