Daihatsu cuore tx: inhouden, afslaan en dan niet meer starten en het lijkt wel

Bouwjaar: 1993

Hallo, ik ben nieuw hier en wie kan mij helpen? na een uur rijden in de stad gaat hij inhouden, en bij koppeling en remmen voor bijv; stoplicht dan slaat hij af en is moeilijk weer te starten, als me dit eenmaal is gelukt dan moet ik blijven gassen om niet weer af te slaan. Daar is nu bijgekomen dat het nu net lijkt als of ik een in bootje zit.. Hij maakt heel veel herrie, trilt en er komt condens uit de uitlaat. Heeft iemand suggesties? met eventuele technische tekening van het onderdeel wat gereapeerd of vervangen moet worden? graag jullie hulp!

ilana

Geplaatst door ilana (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Cuore? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ton11585 (0), 19 jaar geleden

het zal wel in de koeling zitten kapotte koppakking ofzo even het koel water en de moter temperatuur nakijken want ik vrees dat je moter kookt dan houdt deze in, gaat stomen uit de uitlaat en is niet meer te starten omdat er water in plaats van benzine in de cylinders komt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Cuore of stel zelf een nieuwe vraag.