Daihatsu Cuore: Kachel Curore 1989

Bouwjaar: 1989, Brandstof: Benzine, Motorcode: 850

De aanjager werkt prima, maar hij blaast alleen maar koude lucht. Onder de motorkap ben ik wel een paar (3) slangen tegen gekomen, die nergens naar toe leiden. Kunnen die er mee te maken hebben??

Oena

Geplaatst door Oena (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Cuore? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Henry Danse (0), 14 jaar geleden

Ik heb een Charade gehad uit 1991 en daarvan is de kachelradiateur kapot gegaan, waardoor je binnen een soort zwembadje krijgt en de ramen krijgen een vette gloed.

Om de kachelradiateur te vervangen moet het hele dashboard eruit. Ik dacht dat wel een keer te doen als ik meer tijd zou hebben en heb dus de slangen losgehaald zodat de koelvloeistof niet meer via de kachelradiateur liep. Ik heb het circuit dus gewoon wat kleiner gemaakt.

Nadeel is dat je dan dus geen warme lucht meer hebt en mijn vrouw vorig jaar oktober begon te klagen dat het wel erg koud was in de auto. Ik ben er toen maar aan begonnen en het viel reuze mee.

Ik weet niet of je deze auto pas hebt, maar het zou dus zo kunnen zijn dat iemand hetzelfde heeft gedaan als ik destijds.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Cuore of stel zelf een nieuwe vraag.