Daihatsu Sirion 2 2008: Lekkage

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1KR, Motorinhoud (cc): 1000, Vermogen (kw): 51

Bij bestuurders stoel ligt vocht op de grond en mijn lampje van abs brand soms boven bij de pendalen het klepje los gemaakt en daar lag vocht in stekkers los gemaakt en er weer in gedaan lampje uit van de abs nu alleen waar komt de bocht vandaan heb met een tuinslang gesproeid maar niks tezien iemand nog een tip aub mvgr cf van der meer

cfvandermeer@casema.nl

Geplaatst door cfvandermeer@casema.nl (0) , lid sinds 8 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Sirion 2? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

8 maanden geleden - kaleido 1

Is de paravan afvoer schoon onder de voorruit ?
Heb je een open dak , zo ja , afvoer kan verstopt zitten.

8 maanden geleden - cfvandermeer@casema.nl

Bedankt voor uw reactie Ja heb ik nagekeken zal misschien mijn airco of kachel kunnen lekken of misschien verstopt zitten en hoe kan ik daar achter en hoe instop je die

8 maanden geleden - Siem Bijman

Airco vloeistof loopt door een slangetje door de bodem naar buiten. Als die verstopt is kun je lekkage krijgen inderdaad. Onder de auto zie je dat afvoerslangetje wel, vaak passagierszijde en even met een stuk draad of een lange schroevendraaier in dat slangetje porren.

8 maanden geleden - cfvandermeer@casema.nl

Gaan we doen dank u wel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Sirion 2 of stel zelf een nieuwe vraag.