Daihatsu CUORE: Rammelend dashboard

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 1KR, Motorinhoud (cc): 1000, Vermogen (kw): 51

Goedendag,

Wij hebben 2 Cuore's, en bij eentje rammelt het dashboard enorm op een klinkerweg. Nu lees ik op diverse fora dat dit veel voorkomt en dat daar wel iets aan te doen is.

Weet iemand wat ik er zelf aan zou kunnen doen?

Aristoteles

Geplaatst door Aristoteles (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Cuore? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kaleido 1 (1595) PRO, 5 jaar geleden

Wat zeggen ze daar dan wat ze er aan doen , roepen dat je er wat aan kan doen en vervolgens niks zeggen schiet lekker op , waar hoor je het ?

Aristoteles (0), 5 jaar geleden

Sorry, ik was niet helemaal duidelijk. Ik las dat de dealer wat gedaan heeft om het te verhelpen maar er wordt niet gezegd wat. Omdat het al oude berichten zijn heeft het niet zoveel nut om daar nu nog op te reageren. Vandaar mijn vraag hier.

Nou, het hele dashboard hoor je gewoon klapperen op een klinkerweg. Het komt niet uit een specifiek deel van het dashboard.

Hans4040 (305) PRO, 5 jaar geleden

Je zal eerst moeten vinden [b]wat[/b] er rammeld, voordat je er iets aan kan doen...

Aristoteles (0), 5 jaar geleden

Dashboard gaat er binnenkort uit voor het vervangen van een kachelbuis. Ga dan alles goed nalopen. Bedankt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Cuore of stel zelf een nieuwe vraag.