Daihatsu Cuore: resetten motormanagement

Bouwjaar: 1997

Weet iemand of je een cuore kunt resetten,dit om er zeker van te zijn dat de lambdasonde kapot is Dank je wel voor je reactie, het lampje blijft branden,stukje draad naar lambdasonde kaal gehaald en 0,5 tot 0,9 volt gemeten.Na een km of 20 kan de auto soms nog maar 20km per uur.Ik ben in Zweden gestrand cuore kennen ze hier niet,dus even naar de dealer is lastig

ijsjemetslagrooom

Geplaatst door ijsjemetslagrooom (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Cuore? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

matthijs1 (0) PRO, 15 jaar geleden

Niet nodig, gewoon de Lambdasonde meten. het resetten gebeurt bij mijn weten gewoon door de accupolen er voor een paar minuten af te halen.
Overgens wel eerst kijken of de motor geen lekke uitlaat heeft of ergens valse lucht zuigt. groet Thijs

ijsjemetslagrooom (0), 15 jaar geleden

Bedankt voor je reactie,het is gelukt om in noodloop naar huis te komen,foutcode is uitgelezen,{druksensor of bedrading}.reeds massadraad tussen accu en blok gelegd maar dat helpt niet,iemand enig idee?

matthijs1 (0) PRO, 15 jaar geleden

Vacuumslang van de map sensor gescheurd?? valse lucht. groet Thijs

Leo65141 (0) PRO, 15 jaar geleden

Ik zou hem eerst uitlezen dan weet je welke storing je hebt zal waarschijnlijk
verwarmings element lambdasonde zijn komt weleens voor

ijsjemetslagrooom (0), 15 jaar geleden

De motor wil nu helemaal niet meer starten alleen als de druksensor losgehaald wordt loopt deze in noodloop,ik heb nog nooit iets gelezen over een kapotte druksensor,maar ik ga toch maar eens op de sloop zoeken, bedankt voor de reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Cuore of stel zelf een nieuwe vraag.