Daihatsu Cuore: Valt uit bij gas los (cuore)

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 850 U9

Mijn vriendin heeft een Cuore uit 1992 en ze durft er niet meer mee te rijden.

Het probleem is dat hij uitvalt als het gas word losgelaten (dus bij stoplicht ofzo). Ook hapert hij als je laag in toeren rijd. Dit gebeurt niet altijd. Soms doet hij het gewoon goed, niet haperen en niet uitvallen.

Ik heb bij beide sproeiers de massa al doorverbonden met de - van de accu. Ik heb de lambda-sonse eraf gehaald. De micro switsch van het stationair toerental heb ik al doorgelust. De bougie's, bougiekabel, verdelerkap en rotor zijn ook al vervangen.

Wat kan hier het probleem zijn???

Eyeball

Geplaatst door Eyeball (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Cuore? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

leon v8 (0), 15 jaar geleden

hallo

heb je een automatische choke of een handmatige choke erop zitten??

m.v.g leon

Eyeball (0), 15 jaar geleden

Automatische choke.

Die werkt wel gewoon goed. Paar keer gas intrappen (bij erg koud weer iets meer) en dan starten. Eventjes gas geven en dan gaat die wat hoger stationair lopen totdat die warm is.

leon v8 (0), 15 jaar geleden

zou toch de automatische choke vervangen voor een handmatige heb bij ons op het werk al vaker gedaan, het moet namelijk niet zo zijn dat je eerst gas moet geven voordat je hem start. deze automatische coke geven wel vaker storing.


m.v.g leon

Eyeball (0), 15 jaar geleden

Dat moet wel bij een Cuore. Dan spuit hij een beetje brandstof in waardoor hij beter start.
De chokeklep staat gewoon helemaal open bij een warme motor. Voor de rest regelt zo'n automatische choke toch helemaal niets.

Ik vermoed zelf dat de sproeier gaan vastzitten. Kan dat de oorzaak zijn???

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Cuore of stel zelf een nieuwe vraag.