Daihatsu Cuore: stotteren en haperen vermogens verlies oorzaak onduidelijk

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 850cc

Hoi allemaal,

Ik heb een redelijk groot probleem...mn daihatsu hapert en stottert verschrikkelijk. eerst begint dat pas bij hoge toeren en hoge snelheid maar al snel verplaatst t probleem zich naar de 50km/h. Er valt hiermee niet te rijden op een snelweg.. Hij is pas gekocht.. Meerdere malen bij de dealer geweest. Die snapt er niks van... De vering vande chokeklep was te los nu niet meer maar probleem is niet opgelost. Brandstoffilter schoon gemaakt en vervangen, carburateur schoon gemaakt, heeft tijdelijk effect. Probleem komt binnen 60km terug...Gisteren redelijk wat motor olie in de luchtfilterbehuizing aangetroffen, komt uit carter ontluchting??? Stationair draait als een zonnetje...carburateurschoonmaakmiddeltjes voor in de tank heeft ook geen zin...Met een remmenreiniger in de carburatuer spuiten helpt eventjes...

Dus chokeklep, brandsstoffilter kan t allemaal niet zijn...

Wat is hier de probleem??? de solenoids van de sproeiers kunnen t ook niet zijn want hij kan normaal rijden tot een bepaald punt.

Raakt mijn hoofdsproeirer verstopt ofzo...en door de olie mijn bougies dichtgeslagen???

Help ik wordt krankjorem...

Mountain Leader

Geplaatst door Mountain Leader (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Cuore? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 15 jaar geleden

sla er je kathalisator er maar uit dat zal wel de boosdoener zijn

Leo65141 (0) PRO, 15 jaar geleden

Onderste electrische sproeier reinigen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Cuore of stel zelf een nieuwe vraag.