Daihatsu Charade 1992: tijdens het stationeren en rijden trilt de hele motor

Bouwjaar: 1992

hallo ik heb een daihatsu charade bj 1992,1.3 en tijdens het stationeren en onder het rijden voel je hoe de motor aan het trillen is.wat kan de oorzaak zijn.alvast bedankt.harvey.

harvey

Geplaatst door harvey (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Charade? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

harvey (0), 18 jaar geleden

het is een 3cillinder.

Wauter (0) PRO, 18 jaar geleden

dan is het geen 1.3 maar een 1.0

harvey (0), 18 jaar geleden

ok,wie weet wat de oorzaak kan zijn dat de motor aan het trillen is.

hoogfrequent (0), 18 jaar geleden

Harvey, een mooier lopende motor dan deze 3 cilinder heb ik nog niet meegemaakt. Deze motor draait als een naaimachine en volledig trillingsvrij met uitzondering van stationair draaien, dan trilt deze een ietsje meer maar het mag geen naam hebben. In jouw geval lijkt een cilinder niet mee te werken. Heb je vonk op alle bougies en hoe zien ze er uit? Hoe is de compressie? Kleppen gesteld? Mogelijk valse lucht? Inlaatspruitstuk vast? Motorsteun in orde? Sinds wanneer trilit die? Ga anders ff langs een dealer want het kan zoveel zijn.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Charade of stel zelf een nieuwe vraag.