Daihatsu Charade: uitval bij lage toeren vooral in een bocht

Bouwjaar: 1992

Bij het door een bocht gaan vooral met lage toeren valt de auto compleet uit. Deze valt wel direct weer te starten. Ook bij langzamer rijden doet hij dit en heb het idee dat hij ook weleens wil inhouden. Hij lijkt dit meer te doen bij vochtig weer. Iemand enig idee?

marcela

Geplaatst door marcela (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Charade? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Ronny10459 (0), 19 jaar geleden

ontsteking / bougies / bougie kabels nakijken.
rij je meschien in een TE hoge versnelling (lage toeren).
schakel eens terug naar een lagere versnelling om te kijken
als het probleem er dan nog is.
gr. Ron

marcela (0), 19 jaar geleden

Bovenstaande hebben we allemaal gecontroleerd. Ook het met te hoge versnelling rijden hebben we over nagedacht maar dan zou de auto niet onmiddelijk na het uit vallen mogen starten ( als deze verzuipt),. Tot dus ver blijft het een raadsel. In ieder geval bedankt!.

qengelberts (0) PRO, 19 jaar geleden

Loop eens de contacten na van de injector en controleer of geen lekke vacuumslangetjes zijn. Loop voor de zekerheid ook de contacten na in de zekeringkast en die van de computer.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Charade of stel zelf een nieuwe vraag.