Daihatsu Cuore: Warmtemeter loopt constant in het rood

Bouwjaar: 1989, Brandstof: Benzine

De warmtemeter loopt ook na reparatie in het rode, na korte ritjes. Ik heb een gebruikte koeling laten plaatsen. Alleen het mondstuk is een klein beetje verrot. De slang is zo ver als kan vastgezet. Volgens mij lekt de koeling niet.
De auto loopt op zich goed en rustig. Wat kan het probleem zijn.

Camiel

Geplaatst door Camiel (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Cuore? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

of er zit nog lucht in het koelsysteem? of... radiateur zit verstopt, dit is te controleren zowel bovenste als de onderste slang moeten warm/heet zijn indien er circulatie in de radiateur aanwezig is...

paul,

Leo65141 (0) PRO, 17 jaar geleden

als de motor niet kookt ,borrelen in tankje,en slaat de vin wel in??,zo ja dan zou evt de spanningstabilisator kunnen zijn en die zit in de benzinemetertje in de tellerklok

Wauter (0) PRO, 17 jaar geleden

Die radiateur moet overal even warm worden, zoniet vervangen voor een nieuwe. Wordt ie helemaal niet warm, kun je ook eens de thermostaat proberen. Dat is een klusje van niks.
Leo heeft ook gelijk, borrelt ie, van enz. Je kunt nog wat kanten op, iig niet doorrijden als ie in het rood staat.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Cuore of stel zelf een nieuwe vraag.