Daihatsu Cuore: zekering remlicht

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine

Wie weet raad? De zekering van de remlichten (10amp) knapt direct bij vervanging van een nieuwe. Als het voertuig niet op contact staat, staat de het slot van de zekering constant onder spanning. Is dit normaal? Heeft iemand een gelijk soortig probleem gehad? Wellicht ergens sluiting maar waar.

Met vriendelijke groet,

Rick

Drenten

Geplaatst door Drenten (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Cuore? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

frans t (0) PRO, 17 jaar geleden

heb je ook een trekhaak er wil wel eens een verroeste stekkerdoos aan zitten.

sjaak10918 (0) PRO, 17 jaar geleden

Vaak kunnen remlichten ook bij een uitgeschakeld contact branden. Dit zul je toch bij de dealer na moeten vragen. Denk dat je idd een vette kortsluiting hebt. Kijk ook eens in je achterlichten of daar niet iets vreemds zit (haal evt de lampjes er even uit voordat je de zekering vervangt) en kijk ook even bij de remlichtschakelaar zelf (meestal bovenop je rempedaal) of er geen doorgeschuurde draden te zien zijn. Sjaak

hellbat (0) PRO, 17 jaar geleden

kijk ook even of je de JUISTE lampjes hebt gemonteerd, als je een enkelpolige lamp in een duplo/lamphouder hebt gemonteerd, kan dit ook nog wel eens voor kortsluiting zorgen.

Groeten Marcel

Drenten (0), 17 jaar geleden

Heb de oorzaak gevonden. Contactpunt in achterlichtunit maakte sluiting. Bedankt voor jullie bijdragen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Cuore of stel zelf een nieuwe vraag.