Dodge Ram Van 1997: 40% kleplekkage

Bouwjaar: 1997

Hallo,
Mijn auto is net naar de garage geweest voor een grote beurt en daarbij is geconstateerd dat er op 3 van de 4 cylinders een kleplekkage bestaat van 40%. Het zou erop neer komen dat er een gereviseerde cylinderkop op gezet zou moeten worden. In het geheel zou dit neer komen op een hele dag werk met onderdelen kosten rond de ¤ 2000,-.

In eerste instantie vraag ik me af of iemand een idee heeft hoe lang een auto met een dergelijk mankement nog blijft rijden.
¤ 2000,- lijkt mij erg hoog en ik vraag me dan ook af of iemand een adres weet waar ik het goed maar goedkoper kan laten doen.

Alvast hartelijk dank!!!

Marc Hollander

hollander4578

Geplaatst door hollander4578 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Dodge Ram Van? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Maritieme (0), 19 jaar geleden

Ik weet geen revisie bedrijf maar met die lekkage zou ik niet te lang rondrijden.
De belasting van je krukaslagers is niet homogeen. Je verbruik zal ook wel skyhigh zijn

Siem Bijman (140) PRO, 19 jaar geleden

Je kunt ook doorrijden tot het probleem erger wordt.Dan heb je nog even de tijd om na te denken over wel of niet repareren.Maar vroeg of laat zal het toch wel nodig zijn.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Dodge Ram Van of stel zelf een nieuwe vraag.