Dodge Ram Van: probleem met airbaglampje

het airbaglampje licht zo nu en dan op.Heweft iemand een idee wat de oorzaak hiervan kan zijn?

Maritieme

Geplaatst door Maritieme (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Dodge Ram Van? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Maritieme (0), 19 jaar geleden

even wat nader toelichten. Ik had wat problemen met een bericht te plaatsen dus vandaar dat degene van wie de site is er een bericht onde mijn naam geplaatst heeft.
Mijn airbag lampje gaat af en toe aan en ook weer uit. De dealer zegt clockspring. Als je de auto start gaat 't lampje na 8 ces uit en blijft uit. Ook als je met je stuur op en neer gaat. Wanneer je gaat rijden is de kans groot dat 't lampje weer aan gaat. Mijn claxon doet 't gewoon. Wie heeft dit eerder meegemaakt.

check

Beste antwoord, geplaatst door Barry825 (0), 19 jaar geleden

Ik heb precies hetzelfde probleem gehad bij mijn voyager. Het probleem zit waarschijnlijk in de clockspring. Bij mij deden de claxon en cruise-control het ook niet meer. Ik heb toen de clockspring vervangen en het probleem was over. Het probleem is namenlijk dat in de clockspring de draadjes breken.(nieuwe clockspring bij de dealer is 97 euro)

autoservice 2000 (0) PRO, 19 jaar geleden

Barry heeft gelijk en je zal het net geloven maar voor Chrysler en Dodge begrippen vallen de kosten nog een beetje mee ook.

cwestdorpobl (0), 18 jaar geleden

Bij mij brand het lampje helemaal niet meer, is het dan toch de clockspring?

Maritieme (0), 18 jaar geleden

Hangt er vanaf Soms doet ook je klaxon of evt cruisecontrol 't niet meer

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Dodge Ram Van of stel zelf een nieuwe vraag.