Dodge Ram Van: geluidje achter radio van een draaiend schoepje

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 5.7

hallo jongens.ik heb een dodge ram1500 en hoor al een tijdje een geluidje van een draaiend en schuurend schoepje in het dachbord in de buurt van de radio. kan of weet iemand wat dat zou kunnen zijn en of er daar zo iets zou kunnen zitten. en hoe ik de radio eruit zou kunnen krijgen.
grtz en alvast thx op de reacktie's

raymond.h

Geplaatst door raymond.h (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Dodge Ram Van? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

lenske (0), 14 jaar geleden

hey wat het zoemand geluid kan geven weet ik niet als je radio eruit haalt zit daarachter een plastic wand. maar het panneel kan eraf aan de pssagierkant is er een oogje voorzien om een kledingstuk aan te hangen een pet ofzo. het bevind zich ongeveer 30 cm boven de vloer daar zou een vijsje moeten zitten kant van de bestuurder zou ook op die hoogte een vijsje moeten zitten en de rest pikt normaal zo in

raymond.h (0), 14 jaar geleden

@ lenske. sorry voor de laate reactie, paar daagjes op vakantie geweest. aan jou info heb ik 100% wat gehad. heb ondertussen op de vakantie ook het geluidje gevonden en het bleek niet in het daschbord te zitten maar het geluid kwam van in de motorruimte van de verdamper v de LPI instalatie en die hebben ze RV onder in tegen het schutbord gemonteerd en daar blijkt wat mis mee te zijn soms als ik rij of vertrek dan hoor je er in een draaiend schoepje schuren. en als je in de auto zit is het juist of het de ventilator motor is die aanloopt. maandag even langs bij de instalateur voor het probleempje. heb zo iets nog nooiet gehoord in de garage waar ik werk.
nogmaals dank voor de snelle info en mischien kan ik jou ook eens te woord staan maar dan zal het toch over het franse R merk moeten gaan.
grtz en thx

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Dodge Ram Van of stel zelf een nieuwe vraag.