Dodge Ram 1500 2014: Luchtvering

Bouwjaar: 2014, Brandstof: Benzine, Motorcode: 5.7L, Motorinhoud (cc): 5700, Vermogen (kw): 295

Hallo,

Wij hebben in 2020 de luchtvering linksachter laten vervangen (volgens de dealer gaat het nooit kapot) en helaas vorige week rechtsachter net toen we op vakantie wilden gaan. Onderdeel besteld en gerepareerd maar nu krijgen we vandaag 1000 km van huis opnieuw de melding direct service luchtveersysteem. ANWB gebeld en hij kan er niks mee… ondertussen onze eigen garage gebeld en de Dodge dealer en nu lijkt het erop dat het niet afgevuld is met stikstof. We kunnen waarschijnlijk naar huis maar willen morgen hier bij een garage vragen of ze het kunnen afvullen. Iemand hier ervaring mee en is het iets wat ze hier (in Oostenrijk) bij een garage zo kunnen? Volgens de garage in Nederland is het een kleinigheidje en kunnen we waarschijnlijk ook zonder afvulljng naar huis…

Iemand hier ervaring mee en hoe leg ik dit uit in het Duits…

Alvast bedankt!

Willem72

Geplaatst door Willem72 (0) , lid sinds 8 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Dodge Ram 1500? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Highway (115) PRO, 8 maanden geleden

google translate maar waarom stikstof?

    stikstofmoleculen zijn groter dan die van lucht, dus minder snel verlies. Doen ze met caravanbanden ook wel, maar kan net zo goed afgevuld worden met lucht hoor. - memos (10) PRO, 8 maanden geleden

Highway (115) PRO, 8 maanden geleden

Klopt, is een hipe geweest volgens mijn gebeurd het niet veel meer maar, je moet naar huis en lucht is het makkelijkst.

Willem72 (0), 8 maanden geleden

Bij de garage konden ze ons (met stikstof) niet helpen maar goed om te weten dat lucht ook kan, dan zou de adac het ook moeten kunnen onderweg indien nodig denk ik. Zojuist nog een flinke ronde gereden en niks vreemds gemerkt. Auto blijft op hoogte, geen gehobbel en geen meldingen van het systeem. We gaan vannacht dus gewoon rijden en maandag meteen even thuis laten checken.
Volgens Dodge gaat het nooit kapot en helaas bij ons nu aan beide kanten in een paar jaar…

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Dodge Ram 1500 of stel zelf een nieuwe vraag.