Dodge Ram Van: schakelaar startonderbreker koppelingspedaal

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5

Dag mensen,ik heb hier een dodge ram van die wilde niet starten ,ligt aan de schakelaar bij de koppelingpedaal,als ik deze doorverbind(zwarte stekker) start en loopt hij weer,kan ik die gewoon doorverbonden laten zonder nadelige gevolgen ,ik heb dit nu zo en alles werkt de schakelaar is namenlijk pas volgende week binnen.B.V.D

anoniem-1573996169

Geplaatst door anoniem-1573996169 (0) , lid sinds 23 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Dodge Ram Van? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 15 jaar geleden

na effe logisch nadenken denk ik niet dat dit problemen geeft,anders zou je elke keer als je de koppeling intrapt iets activeren

Petje57 (0) PRO, 15 jaar geleden

Als er cruise control op zit, heb je kans dat deze nu niet meer werkt. De koppelingsschakelaar wordt ook gebruikt om deze uit te schakelen.

Gr.

anoniem-1573996169 (0), 15 jaar geleden

nee deze dient alleen als startonderbreker, voor cruise control zit er nog een schakelaar op,er zitten namenlijk 2 schakelaars eentje pedaal in russtand en eentje pedaal intrappen[quote=Petje57]Als er cruise control op zit, heb je kans dat deze nu niet meer werkt. De koppelingsschakelaar wordt ook gebruikt om deze uit te schakelen.

Gr.[/quote]

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Dodge Ram Van of stel zelf een nieuwe vraag.