Ferrari 328 1987: Motor start niet meer

Bouwjaar: 1987

Auto draaide niet echt perfect dus stak ik nieuwe bougies, dit bleek echter niet te beteren dus motor laten warm draaien en ff volle gas geven tot aan begrenzer. Eenmal aan de begrenzer viel deze gewoon uit en start niet meer.
Iemand die helpen kan? Alvast bedankt.

Steve11146

Geplaatst door Steve11146 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ferrari 328? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

ivo4682 (0), 18 jaar geleden

Toerental sensor of bdp sensor

Steve11146 (0) PRO, 18 jaar geleden

Maar is het normaal als je begint te starten dat je een vonkje hebt en dan niets meer, terwijl je start en wanneer je stopt met starten geeft hij terug een vonkje?

oldford (0) PRO, 18 jaar geleden

Als de spanning tijdens het starten te laag is, JA. Ofwel accu slecht (of slecht geladen) ofwel startmotor vraagt te veel stroom omdat de startmotor defect is of omdat de motor te zwaar draait.

126 (0) PRO, 18 jaar geleden

contactslot elektr gedeelte

Hans4040 (190) PRO, 18 jaar geleden

Begrenzer naar de kl.......

robert10095 (0) PRO, 18 jaar geleden

als ik me niet vergis heeft deze de begrenzer in de rotor zitten, kijk eens effe na of deze niet kapot is

alex231 (0) PRO, 18 jaar geleden

heb al een paar keer meegemaakt dat de ontstekingsmodule naast de bobine defect is, deze is ook verkrijgbaar bij iedere bosch leverancier(is iets goedkoper)

Chanmaster (0) PRO, 17 jaar geleden

Bij het inschakelen van de stroom vonkt het één keer en bij het uitschakelen eveneens dus de ontsteking is in orde. De velddetector in de rotor vernieuwen kan helpen. Hier wordt namelijk de inmpuls gegeven voor het onderbreken van de stroom toevoer dus het trekken van een vonk op de bougie. Het kan ook zijn dat de tyristor deffect is of geen massa heeft.

Succes
Geert

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ferrari 328 of stel zelf een nieuwe vraag.