Fiat Punto: Aanjager/verwarming werkt niet meer

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.1

Hallo, Ik zit met een probleem sinds vandaag werkt de aanjager/verwarming niet meer. Ik heb het forum doorgelezen..kabel nagekeken en nieuwe zekeringen geplaast maar niets werkt. Wat kan het probleem zijn. Gister deed hij het nl wel.

Moet er wel bij zeggen dat het lampje van het inspuitsysteem al een tijdje brand en laten doorlezen en bleek iest met de temperatuur meter te zijn. Deze nog niet laten vervangen.

Groet Monique

Pheren

Geplaatst door Pheren (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Punto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

DennisGazza (0), 14 jaar geleden

Houd de auto ook in tijdens het rijden ? En dan bijvoorbeeld bij snelweggebruik ? Ik heb iets soortgelijks gehad en een nieuwe lambdasonde geplaats. Probleem over.
Maar dat heeft niets te maken met de kachel.

Pheren (0), 14 jaar geleden

Nee dat heb ik niet gemerkt dat ie dat doet.

maarten1954 (0), 14 jaar geleden

wij hebben vandaag hetzelfde bekeken en dit bleek aan de voorschakelweerstand te liggen, sorry was vergeten te zeggen dat bij ons verder geen lampjes brandden, alleen de kachelventilator werkte niet

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Kachelweerstand zou goed kunnen zijn..

Zou maar snel zorgen dat het motorstoringslampje ook niet meer brand door het probleem te verhelpen, voor dalijk de kat kapot is, en die zijn een flink stuk duurder dan een sensortje, ook is het niet echt fantastisch voor de motor.

Gr Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Punto of stel zelf een nieuwe vraag.