Fiat Stilo: achteras krom?? stilo

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 jtd

hallo mensen ik heb een probleem wilde vandaag mijn auto laten uitlijnen nu blijkt dat de linker achterwiel er scheef in zit (te positief) er bleek een oproep aktie te zijn geweest in 2003 voor dit probleem ben bij de dealer geweest en die zei dat het niet vergoed werd omdat ik 2e eigenaar ben van de auto. IK heb ook een papiertje gekregen van fiat service news hierin staat dat de beide naafdragers moeten vervangen worden. Wat houd dit eigenlijk in en wat kan die kosten. de klacht van de auto was dat hij een beetje naar links trok (de achterkant duwt de auto naar rechts) volgens de uitlijner

alvast bedankt

hus104

Geplaatst door hus104 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Stilo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

hus104 (0), 17 jaar geleden

ok mensen zou nu wel ff een fatsoenlijk antwoord willen waar ik wat aan heb!!!

Megane20 (0), 17 jaar geleden

Dat bij een terugroepaktie alleen de eerste eigenaar recht heeft op gratis modificatie lijkt me stug. Heb je het al na gevraagd bij Fiat-nederland? Als dat de politiek van Fiat is dan schenden ze daarmee de europese wetgeving. Zoek voor info omtrend dit onderwerp eens contact met de ANWB.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Stilo of stel zelf een nieuwe vraag.