Fiat Idea 2004: achterklep

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 13

beste, achterklep gaat niet meer open, van ene moment op het andere. Alle andere deuren wel, ttz met afstbediening, of met sleutel manueel. Enkel achterklep reageert niet, dus ook niet op manueel duwen via handgreep achteraan, iemand raad aub? enorm lastig, niet in de koffer kunnen. dank bij voorbaat. ps, bij afstbediening gebruik hoor ik wel telkens precies achteraan n klein klikje?
mvg pat

patptp

Geplaatst door patptp (0) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Idea? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

kaleido 1 (1595) PRO, 1 jaar geleden

Proberen van binnenuit te openen , binnenplaat er proberen uit te halen.

patptp (0), 1 jaar geleden

dank u. ik begrijp dat voorzien is om binnenplaat er af te doen ? En dan, wat te doen om te openen, mechanische handeling of Electronisch? Maar wat is mogelijke oorzaak dan, ttz stel dat ik deur open kan maken {op de "voorziene" weg dan van binnenuit, die ik nog niet ken dus) en terug toe doe,.. wat dan,? ik bedoel, wat kan de oorzaak zijn, want die zou ik graag verholpen zien vr normaal veilig gebruik. dank voor je reactie

patptp (0), 1 jaar geleden

beste, hoeft niks verwijderd te worden om te openen zag ik net , (gisteren kon ik er nog niet bij) het slotje binnenin, is voorzien van klepje, met schrdraaier tikje en slotje ontgrendeld. Doet het terug nu(vrlopig?). dank vr de reactie.

kaleido 1 (1595) PRO, 1 jaar geleden

Oké je was in iedergeval in de goede richting gestuurd .

patptp (0), 1 jaar geleden

bedankt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Idea of stel zelf een nieuwe vraag.