Fiat Idea 2005: centrale deurvergrendeling

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 843A1000, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 70

Goedendag,

Ik heb een vraagje, we hebben een fiat idea waarvan de centrale deurvergrendeling aan de bestuurders kant (zowel de voor als het achter portier) van de auto niet meer werkt. Ik kan de passagierskant van de auto openen met de afstandsbediening maar de bestuurderskant van de auto werkt niet. Deze kan ik alleen openmaken met de sleutel en dichten met het noodhendeltje aan de binnenzijde. Heb de zekeringen gecontroleerd, sloten gesmeerd, computer gereset een paar klappen op de deuren gegeven maar niets helpt. Het vreemde is dat beide portieren aan de bestuurders kant tegelijk niet meer werken! Heeft een van jullie een idee waar ik het zoeken moet?

jh24

Geplaatst door jh24 (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Idea? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1620) PRO, 2 jaar geleden

Controleer de bedrading en stekker eens in de doorvoer tussen de deur en A stijl op breuk of corrosie .

jh24 (0), 2 jaar geleden

Bedankt voor uw bericht. ik heb de connectoren net los gehaald en schoongemaakt met contact spray, dit loste het nog niet op. ik ga de draden controleren!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Idea of stel zelf een nieuwe vraag.