Fiat Idea 2005: centrale deurvergrendeling

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 843A1000, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 70

Goedendag,

Ik heb een vraagje, we hebben een fiat idea waarvan de centrale deurvergrendeling aan de bestuurders kant (zowel de voor als het achter portier) van de auto niet meer werkt. Ik kan de passagierskant van de auto openen met de afstandsbediening maar de bestuurderskant van de auto werkt niet. Deze kan ik alleen openmaken met de sleutel en dichten met het noodhendeltje aan de binnenzijde. Heb de zekeringen gecontroleerd, sloten gesmeerd, computer gereset een paar klappen op de deuren gegeven maar niets helpt. Het vreemde is dat beide portieren aan de bestuurders kant tegelijk niet meer werken! Heeft een van jullie een idee waar ik het zoeken moet?

jh24

Geplaatst door jh24 , lid sinds 8 maanden geleden

2 Reacties

kaleido 1 PRO, 8 maanden geleden

Controleer de bedrading en stekker eens in de doorvoer tussen de deur en A stijl op breuk of corrosie .

jh24, 7 maanden geleden

Bedankt voor uw bericht. ik heb de connectoren net los gehaald en schoongemaakt met contact spray, dit loste het nog niet op. ik ga de draden controleren!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Idea of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.