Fiat Multipla: afslaan

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1,9 jtd

het volgende probleem doet voor, motor slaat af tijdens rijden of stationair maakt niet uit warm of koud soms dagen niet en soms ook meerdere keren per dag . storing in het geheugen is druksensor in drukbuis signaal niet in orde of niet aanwezig, ik heb het brstpomprelais het brandstoffilter en de drukregelaar in de pomp al vervangen. ik kom niet meer verder dus sta open voor sugesties.

johndoornbosch

Geplaatst door johndoornbosch (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Multipla? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

joep5513 (0) PRO, 16 jaar geleden

Dit zou kunnen komen door bijv. een lek in het hoge druk gedeelte. Uit bescherming wordt de motor dat stop gezet. verstuivers testen door slangetjes op retour te zetten. Als er een is met minder vloeistof in de retour is die verstuiver lek.
veel suc6

johndoornbosch (0) PRO, 16 jaar geleden

bedankt voor je reactie joep, maar wat jij schrijft heb ik allemaal al gecontroleerd

joep5513 (0) PRO, 16 jaar geleden

Heb je de lagedruk al gemeten? Die kan ook nog wel eens voor problemen zorgen.
Laatst een ducato gehad met storing drukregelaar. Zat uiteindelijk na (erg) lang zoeken in de ecu.
Als je zeker wilt weten dat de hoge druk niet lekt: stekker drukregelaar los. dan 5 sec. starten, zeker niet langer, bouwt dan een hogere druk (1700-1800 bar) op dan stationair of met een keer gas geven. als je een lek hebt dat alleen optreed bij hoge druk kan je het zo vinden.
Het is vaak lastig zoeken met common rail. veel sucses

johndoornbosch (0) PRO, 16 jaar geleden

eindelijk opgelost joep,er zat een beetje water in het reservoir van de opvoerpomp in elk geval bedankt voor je reacties.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Multipla of stel zelf een nieuwe vraag.