Fiat DUCATO 35 2.3 MJ DPF L H2: Afwerkprofielen overgang cabine-laadruimte

Bouwjaar: 2011

Ik zoek de afwerkprofielen van de stijlen die bij de overgang zitten van cabine en laadruimte incl. de zwarte aan de onderkant.
Ik heb het tussenschot er uit gehaald omdat het een camper is geworden maar nu kijk ik vanuit de voormalige laadruimte in de afwerkprofielen.
Mijn vraag is hoe heten die ?
Wat zijn de artikel nummers ?
Weet iemand deze te koop, mag ook gebruikte zijn ?

Ik hoor het graag

gsm3844

Geplaatst door gsm3844 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Ducato? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

11 Reacties

Hans4040 (310) PRO, 7 jaar geleden

Problemcar is geen onderdelensite....
probeer eens www.onderdelenlijn.nl

gsm3844 (0), 7 jaar geleden

Dat wil ik best doen en eerlijk gezegd heb ik daar al gezocht maar ik kan niets vinden omdat ik de naam niet weet van die dingen vandaar mijn vraag hier hoe heten die of wat zijn de artikel nummers, als je mij dat kan laten weten dan ga ik doel gericht daar zoeken.

Highway (120) PRO, 7 jaar geleden

Neem eens contact op met burem hallum. Die heeft ze of kan ze bestellen. Je bedoelt de bekleding van de B stijl waar de gordel op gemonteerd zit.

gsm3844 (0), 7 jaar geleden

Dank jullie wel, ik ga er mee aan de slag

gsm3844 (0), 7 jaar geleden

Ik heb gebeld met Buren maar op mijn chassisnummer komen we er niet uit.
Het is gemakkelijk op te lossen als ik een chassisnummer heb die al een open tussenschot heeft zoals sommige bussen van PostNL en dan uiteraard van een Fiat type 250 en een H2 hoogte.
Kan iemand mij daar aan helpen ?

Highway (120) PRO, 7 jaar geleden

Hallo,

Toevallig heb ik ze vanmorgen ook aan de lijn gehad.U probleem ook nog besproken. Wat bedoelt u met een open tussenschot?
Een camper of camperbusje heeft geen tussenschot. Kun je een foto maken en stuur die dan door na Alex van Burem hallem.
Dat maakt het misschien duidelijker. Op chassisnummer zul je er niet uitkomen of het verkeerde krijgen ivm ombouw.

gsm3844 (0), 7 jaar geleden

Bedankt voor je hulp maar wat ze mij verteld hebben is het volgende, als ze zoeken op mijn chassis nummer dan vinden ze de bekleding van de B-stijl maar omdat die afgeleverd is met een dicht tussenschot vinden ze alleen de bekleding daarvoor en die heb ik er in zitten.
Als ik nu een gelijkwaardige Ducato weet die afgeleverd is met een open tussenschot, zo iets van gaas of wat ze vroeger zeiden met zo´n hondenrek i.p.v. een dicht tussenschot zoals b.v. een PostNL bus, dan kunnen ze op dat chassis nummer zoeken en dan vinden ze wel de bekleding van de B-stijl die het helemaal rondom bedekt.
Dus net wat je schrijft, op chassis nummer krijg ik de verkeerde (de zelfde als die ik heb) omdat die gewijzigd is en het chassis nummer gelijk gebleven is.
Ik verwacht vanmiddag een pakket en zal de bus daarvan eens even bekijken, dat is een Ducato 250 L4H2

Highway (120) PRO, 7 jaar geleden

Ik snap dat je het tussenschot hebt gedemonteerd alleen ieder buscamper heeft geen tussenschot. Ik heb geen idee hoe een Post NL bus er uit ziet.

Bekijk deze link eens en dan de foto. http://nl.adria-mobil.com/buscampers/twi...
Je bedoeld de bekleding van de B-stijl toch?

gsm3844 (0), 7 jaar geleden

Dat klopt ik heb het tussenschot er uit gehaald maar de postpakket bezorger had de zelfde bekleding als ik heb en PostNL heeft zelf geen Ducato´s in eigen beheer.
Wat ik zoek staat inderdaad op de 360° foto en op de interieur foto

Highway (120) PRO, 7 jaar geleden

Dan zou ik eens kijken waar in u buurt buscampers te koop staan en dan gaan kijken. Het chassisnummer is meestal onder de voorruit te zien. In ieder geval iedere camper heeft geen tussen schot of de lengte afwijkt weet ik niet. Je hebt 2 campers de buscampers dat is een normale bus. De andere campers zijn chassis/cabine voertuigen. Deze worden in de fabriek gebouwd zonder achterkant in de cabine omdat, daar later het woongedeelte opgebouwd worden. De buscampers is een normale bus zonder tussenschot en wordt in de fabriek van de camper fabrikant om gebouwd naar camper.

gsm3844 (0), 7 jaar geleden

Probleem is opgelost, een locale garage heeft het na lang zoeken kunnen bestellen.
Bedankt voor je tijd om mij te helpen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Ducato of stel zelf een nieuwe vraag.