Fiat Stilo: Airbag failure Stilo

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 jtd

Hallo ,

Sinds een aantal weken gaat er bij mijn 3 drs Stilo 1.9 jtd uit 2002 een airbag lampje branden , vooral het gepiep is bijzonder irritant.
Ik heb de stekkers onder de passagiersstoel uit elkaar gehad , gecontroleerd en ingespoten met contact spray en weer in elkaar gezet.
Zonder resultaat.
Vandaag bij mijn neefje ( monteur bij de volkswagen audi dealer) uit laten lezen , het blijkt een storing te zijn van de gordijn airbag ( window airbag)
aan de passagiers kant.
Weet iemand waar de stekker hiervan te vinden is en of deze uit te schakelen is zonder dat hij er een storing op geeft ?

Alvast bedankt voor jullie reakties!!

PsyKootje

Geplaatst door PsyKootje (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Stilo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

hermando (0) PRO, 13 jaar geleden

hoi de stekker verbinding zit rechs achterin onder de hoedenplank steun achter de bekleding. hij moet eerst worden losgenomen eer je hem kan resetten,dit kan echter alleen bij de dealer.
meestal komt de fout daarna niet meer terug uitschakelen is alleen mogelijk met een dummie op de tekker te plaatsen

zou het eerst proberen met een reset bij de dealer is meestal afdoende
succes

PsyKootje (0), 13 jaar geleden

Dank je , ik had het al gevonden , een beetje aan gefrommeld en tot nu toe is de storing al dagen niet meer teruggekomen.
Mocht ie weer opduiken ga ik wel ff naar de dealer .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Stilo of stel zelf een nieuwe vraag.