Fiat DUCATO: Alternator Dynamo

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Motorinhoud (cc): 2300, Vermogen (kw): 88

Goedendag
Ik heb een vraag wat betreft alternator dynamo van mijn ducato personen bus die vorige jaar met vakantie in Frankrijk en Spanje zoals jullie weten zijn er veel bergen daar ik heb op een warme en zonnige dag met de kinderen wat langere afstand gereden in de Pyreneeën en veel apparaten in de bus aan zitten, airco, koelbox, tablet,s van mijn kinderen, lampen enz en in combinatie met bergen wat veel energie vraagt , van je motor en dynamo van 140A die er standaard er opzit maar na een tijdje rook ik een on aangename geur die uit de motor komt je voelt aankomen de dynamo is door gebrand meteen lampje van de accu licht in op mijn paneel. laad niet meer op.
Nu is mijn vraag kan ik een wat sterkere dynamo in laten zetten van 150A of zijn er andere oplossingen mogelijk.
Hoor graag van jullie .

moro

Geplaatst door moro (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Ducato? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kaleido 1 (1620) PRO, 5 jaar geleden

Is geen probleem verschil is te verwaarlozing. Wel controleren of de aansluitingen het zelfde zijn , maar een accu met meer capaciteit is ook aan te raden.
Maar normaal gezien moet een dynamo dit makkelijk aan kunnen , verbruikers die jij schets vallen wel mee.

harry4203 (450) PRO, 5 jaar geleden

idd meer een gevalletje domme pech.

moro (0), 5 jaar geleden

Dank voor je reactie kaleido 1 ik ga ermee aan de slag ,ikneem voor de zekerheid een zwaardere accu ,inmiddels een 140A dynamo ingezet

moro (0), 5 jaar geleden

Gewoon een nieuwe accu aangeschaft .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Ducato of stel zelf een nieuwe vraag.