Fiat : auto houdt in + schkt

Sinds laatste keer dat ik getankt heb, heb ik problemen met mijn auto! Hij houdt in bij versnellen en schokt tijdens rijden (m.n. bij optrekken en wijzigen van versnelling!) Heb dit een keer eerder gehad (wel in mindere mate) en toen lag het aan de benzine. Heb vermoeden dat dit weer het geval is m.n. omdat de problemen gelijk na tanken ontstaan zijn! Vorige keer is iets in mijn tank gedaan dat de benzine zuivert, na een tijdje is het probleem ook weggegaan, al moet ik sinds die tijd wel goed opletten waar ik tank. Zou zuiveren van benzine weer de oplossing kunnen zijn of is er misschien meer aan de hand aangezien ik dit probleem weer heb? Eerste keer is trouwens ook brandstoffilter vervangen, maar dit gaf alleen meer problemen, problemen leken zich pas op te lossen na zuiveren benzine.

mfrankovic

Geplaatst door mfrankovic (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jan T (10) PRO, 18 jaar geleden

nou gewoon weer op die manier proberen baat het niet dan schaad het niet.
groetjes jan.

cor1821 (0), 18 jaar geleden

Wat ook kan is vacuum in de tank, ik heb dat zelf ook gehad met een uno van een klant, ik heb het ontluchtings kanaal een aantal keren door geblazen en het was over. soms een aantal keren herhalen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Overig of stel zelf een nieuwe vraag.