Fiat : Uitvallen tijdens rijden

Hallo!

Hoop dat iemand me kan helpen.
Heb dus een Fiat cinquecento uit 94. Tijdens het rijden (het maakt niet uit hoe lang ik al rij , in welke versnelling ik zit, hoe hard ik rijd of hoe warm de motor is of hoeveel toeren ik draai) komt het wel eens voor dat ik opeens geen tegendruk meer heb op mijn gaspedaal, ik dus niet meer kan gassen en de auto tot stilstand komt en tegelijkertijd alles uitvalt. Vervolgens kan ik (met een klein minuutje wachten) weer opnieuw starten (hij doet het meteen) en doet alles het weer maar na een minuutje valt hij weer uit. De enige oplossing die ik dan heb is een half uur tot een uur niks doen, dan opnieuw starten en vervolgens heb ik het probleem weer dagen tot weken niet. Het is zeeeer vervelend gezien er maar geen goede diagnose gesteld kan worden. IK heb de auto al een aantal keer laten wegslepen naar de garage, echter wanneer de auto daar is gebracht doet het probleem zich alweer niet meer voor en zien ze er dus niks aan. Hij heeft al een week lang aan meetapparatuur gestaan en er is niks gevonden (probleem deed zich niet voor). Iemand bracht op dat het de injectiepomp zou kunnen zijn. Heeft iemand een idee of dit het ofwel iets anders het kan zijn???
Rijplezier is met deze net-aangeschrafte auto beetje weinig en je zit altijd met angst in de auto... (is er hier wel een plekkie waar ik kan stoppen mocht mn auto nu uitvallen... je begrijpt het wel...)


HELP dus pleaze

Brian1447

Geplaatst door Brian1447 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

laurens6453 (0) PRO, 18 jaar geleden

is bdp sensor al vervangen? injectoren vervuild?

Emrah2699 (0), 18 jaar geleden

.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Overig of stel zelf een nieuwe vraag.