Fiat Marea: auto start niet meer

Bouwjaar: 1998

Mijn auto marea weekend 100 TD wilt niet meer starten
na de grote boodschappen gedaan te hebben bleek dat we toch nog iets vergeten waren snel nog even terug voor sluitingstijd gelukkig hebben we alles,na enkele minuten weer terug op de pakeerplaats en starten maar moter draait goed door maar slaat niet aan,accu is goed en de riem is ook niet gebroken.
na een aan al keer begint het codelamje tijdens het starten te branden,vervoer geregeld en thuis de masterkey gehaalt geen resultaat nu is de accu ook bijna leeg .
Wie heeft een oplossing hier voor ik durf nl ook niet de accu los te koppelen om op te laden ik heb bij aankoop van de auto geen codecard mee gekregen hier heb ik de verkoper om gevraagd maar deze zij dat die deze nooit heeft gehad
BVD Richard

richard knapen

Geplaatst door richard knapen (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Marea? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

12 Reacties

Picnic8956 (0), 18 jaar geleden

Bedoel je de coce kaart voor de radio?

VINK (0) PRO, 18 jaar geleden

HAAL TOCH MAAR VOOR DE ZEKERHEID DE POLEN LOS
GR LUIS

johnoo (0), 18 jaar geleden

Juist als je accu ontkoppeld heb je meer kans dat het weer gaat starten,standardwaaarden en als het ook niet met de masterkey wil starten ligt het niet aan de sleutel.
www.fiatbravoclub.nl/forum/board/www/forum.php
www.schepers-autotechniek.com/

richard knapen (0), 18 jaar geleden

Hallo Boys bedankt voor jullie snelle reactie's ik bedoel het blauw/witte kaartje voor de startonderbreker ik heb met de dealer telf. contact gehad die meende dat het aan een of ander censor ligt Ik ga nu maar eens kijken waar dat spul zit accu laat ik nog aangesloten mocht ik niet verder komen dan kijk ik op Johnoo zijn advies ik weet namelijk niet of ik de codecard nodig heb bij het opnieuw aansluiten van de accu ik hou jullie op de hoogte
BVD Richard

PL (0), 18 jaar geleden

Hallo, bij mijn marea 2,4tds kon ik de accu gewoon vervangen zonder problemen. Een code kaart moet gewoon te verkrijgen zijn via de dealer, was zelfs voor mijn radio nog te achterhalen voor een paar euro.

richard knapen (0), 18 jaar geleden

de accu heb ik nu los gehad opnieuw aangesloten met start hulp geprobeerd opnieuw te starten geen resultaat.het lijkt wel of hij geen diesel krijgt,mogelijk toch een sensor?of de startonderbreker werkt niet meer?.......te goed eigenlijk!!!!!
weet iemand van jullie waar de sensoren zitten?
Groet richard

johnoo (0), 18 jaar geleden


En de brandstof knop onder je stoel.

richard knapen (0), 18 jaar geleden

nog niet gekeken,ff proberen
dank je , zelf nog niet aan gedacht ik hoop dat het dat is.scheelt dan weer een hoop eurie's

richard knapen (0), 18 jaar geleden

helaas

richard knapen (0), 18 jaar geleden

Hallo beste Fiat vrienden
het was toch de brandstof knop onder de stoel
Gelukkig werkt alles weer,accu een nachtje op de lader gehad,toen toch nog maar eens proberen lukte meteen ik denk dat mijn voorgaande starthulp niet genoeg vermogen had
hartelijke dank voor jullie reactie's
toffe site

Picnic8956 (0), 18 jaar geleden

maar wat is nu de oorzaak dat die knop op storing gaat?

richard knapen (0), 18 jaar geleden

dealer na gevraagd,mogelijk dat de knop op storing is gesprongen door dat er te hard over de drempels is gereden,of dat er in de tussen tijd van het winkelen iemand tegen de auto c/q trekhaak heeft gebots deze laat ik nl altijd permanent zitten omdat hij er slecht uitgaat.Ik ga maar van het eerste uit gezien we vlak voor sluitingstijd nog een boodschap moesten doen en erg gehaast waren zichtbare schade aan de auto is er niet dus als er al iemand gebots moet hebben dan alleen op de strekhaak
MVG Richard

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Marea of stel zelf een nieuwe vraag.