Fiat Punto: auto start sinds paar weken moeilijk en motor slaat af tijdens r

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9

Sinds een paar weken start mijn auto moeilijker. moet soms een paar keer proberen. Het ligt niet aan accu, dynamo of startmotor. ANWB Wegenwacht heeft dit geconstateerd toen ik hem niet aan de praat kreeg. Wanneer ik een kwartier of langer wacht, kan hj het spontaan weer doen, wat toen ook het geval was.
De laatste dagen sloeg motor ineens af tijdens het rijden. Ook daarna startproblemen. Na ongeveer 10 min doet hij het dan weer, maar voelt niet goed om hier langer mee te rijden.
Contact gehad met automonteur en hij gaf aan dat het een leesfout kan zijn en dat ik reservesleutel kan proberen. Deze heb ik echter niet meer (ga morgen wel sleutel aanvragen wrs).
Is iemand bekend met dit probleem?

Ik hoor het graag.
Alvast bedankt voor de moeite!

Groetjes Kim

kikkerkim

Geplaatst door kikkerkim (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Punto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jan5047 (0) PRO, 12 jaar geleden

sleutel is het niet want daarvalt hij niet op stil vermoedelijk een draadbreuk of een slecht verbinding (contactslot bedrading)??

jeroenmonteyne (0) PRO, 12 jaar geleden

toerentalsensor vervangen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Punto of stel zelf een nieuwe vraag.